Még nem találtad meg a tökéletes ruhát a nagy napra?

Szalonban próbáltál már pár ruhát de az egyiknek a szoknyája, a másiknak a felső része tetszett csak? 

Keress bátran és együtt a Te elképzeléseid alapján, az én szakértelmemmel elkészítjük  azt a ruhát ami tényleg te vagy. 

Fontos számomra, hogy a menyasszonyok minden kívánsága teljesülhessen hiszen,  talán a ruha a legizgalmasabb része az egész folyamatnak. 

Én megkönnyítem neked a válogatás folyamatát, és a ruha miatt biztosan nem kell majd aggódnod. 

Csak

Neked!

Hogyan is zajlik nálam a ruha készítés?
Ha megtetszett az a stílus amit képviselek és velem készítetnéd el a rucidat, a legelső lépés hogy felvedd velem a kapcsolatot. Ekkor kérni szoktam egy pár inspirációs fotót, hogy megnézzem, milyen anyag mintákkal készüljek neked. Illetve a nagy napotok dátuma sem árt, ha tisztázódik ekkor.
1️⃣Konzultáció :
A legfontosabb, hogy az első alkalom során feltérképezzük mit is szeretnél. Ne aggódj, mindenben segítségedre leszek, és megalkotjuk a legtökéletesebb ruhát neked! Ebben a fázisban fontos, hogy elmondj minden olyan dolgot, ami szíved vágya és szeretnéd ha vissza köszönne a rucidon.
Ahhoz hogy minél átfogóbb képet kapjak a készülendő ruhádról, megmutatok sok-sok mintát amiből tudunk válogatni.
Az első találka során leveszem a méreteid és megírjuk a szerződést is.
2️⃣Tervezés:
Miután minden apró részletet átbeszéltünk neki ülök, és felvázolom a fejünkben megszületett ruhát. Nem vagyok a rajzok embere, de sokatoknak könnyebb egy rajzon keresztül vizionálni a rucit, ezért szívesen készítem.
3️⃣Anyagbeszerzés, szabás:
Miután a tervek véglegesek, elkezdem beszerezni az alapanyagokat, ezzel nem neked kell bajlódni. De hozott anyagból is szívesen dolgozok.
Ha az alapanyagok megvannak, kiszabom a rucid, és összevarrom hogy az első próbára készen álljon.
4️⃣Próbák és finomítások:
Amikor az alapdarab elkészül, következnek a próbák. Általában 1-3 alkalomra szokott szükség lenni. Ez alatt a pár próba alatt minden apró finomítást elvégzek a rucidon, van lehetőséged szólni ha valamit változtassunk, nem harapok nyugodtan meg tudunk beszélni bármit.
A legfontosabb hogy kényelmesen érezd magad és MINDEN olyan legyen ahogy azt elképzeltük.
5️⃣Befejezés és finomítás:
Végső soron átbeszéljük az utolsó kis részleteket, elvégzek minden aprócska simítást, hogy készen álljon a rucid és te is a nagy napra.
Az végső találka során még utoljára felpróbáljuk a rucit, hogy megbizonyosodjak róla minden tökéletesen áll, majd könnyes búcsút veszünk egymástól és egy szép fehér ruhászsákban a ruciddal útnak engedlek benneteket.
Remélem tudtam segíteni nektek, de bármikor nyugodtan írhattok ha kérdésetek merülne fel.